tropen-jaren-stills-ep03-20220224-1.2.1

Nieuwe comedyserie Tropenjaren

Eric van Sauers te zien in nieuwe comedyserie Tropenjaren

Wanneer Jelle (Henry van Loon) en zijn vrouw Rosa (Jelka van Houten) hun eerste kind krijgen, begint een nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen niet alleen het beste te doen voor hun dochter Stella, maar proberen ook hun werkende leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus. Uitgaan en feesten lijken echter plaats te maken voor luiers en babysitters.

Rosa (TV-presentatrice) doet haar best om alle ballen in de lucht te houden maar verlangt ondertussen ook naar een avondje zonder Stella: eindelijk weer even los met harde muziek en seks. Jelle (schrijver) heeft daarentegen meer de behoefte aan rust. Om de drukte thuis te ontlopen gaat hij vaak langs in het café van zijn beste vriend Steve (Eric van Sauers). Steve is een gescheiden vader die niet alleen worstelt met het feit dat zijn dochter begint te puberen, maar ook met de liefde.

‘Tropenjaren’ is vanaf 3 april zeven zondagen om 20.25 uur en daaropvolgend drie zondagen om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.