bg04-H

Over ons

Over Bunker

Bunker Theaterzaken is een betrokken en actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. We vallen op uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met een verhaal.

Vanuit een eigen visie op het cabaret, op de theatersector en de rol van de media daarin, begeleiden we onze artiesten op zakelijk en artistiek vlak. Binnen en buiten de theaterwereld. Daarnaast is Bunker tv-producent van theaterregistraties en incidenteel eigen tv-programma’s.

Leids Cabaret Festival

Naast onze impresariaat-werkzaamheden, organiseerden we ieder jaar het Leids Cabaret Festival. Hier krijgt jong cabarettalent een opstap richting een groter publiek en wellicht een professionele theatercarrière. Na 43 edities hebben we per ingang van het LCF 2024 de sleutel overgedragen aan de Leidse Schouwburg. Zij zijn vanaf nu organisator van het LCF. Ons theaterbureau is voortgekomen uit ‘het Leids’, we hebben er zeer veel aan te danken en we blijven liefhebbers. Bunker Theaterzaken blijft de finalistentour LCF boeken & organiseren. En binnen ons theaterbureau blijft talentontwikkeling what makes us tick.

Leids Cabaret Festival

bg10-H

Bunker Theaterzaken

Sinds 1978

Medewerkers

helga

Helga Voets

Directeur

2021_nieuwe kleur-02

Geert Vriend

Mede-eigenaar
Uitvoerend producent

2021_nieuwe kleur-11

Marleen Bouma

Hoofd financiële administratie

2022_Simon_1

Simon Groothand

Financiële administratie

coos

Coos van Coeverden

Secretariaat
Productionele ondersteuning

2021_nieuwe kleur-19

Iris Dekker

Boekingen
Cabarestafette

tekening Jolijn

Jolijn Schilder

Communicatie & publiciteit

Vacature

Er is op dit moment geen vacature bij Bunker Theaterzaken. Maar open sollicitaties zijn welkom. Wie weet valt er een match te maken.

Contact

Neem contact op

Contact

020 4 899 899 (maandag t/m vrijdag 9 – 17 uur)
info@bunkertheaterzaken.nl

Adres

BUNKER Theaterzaken
Zonneplein 30a
1033 EK Amsterdam

Navigeer naar Bunker

illustratie_3