bg02-H

Boekingen

Boekingen

Wij produceren de voorstellingen van al onze theatermakers en verzorgen de boekingen, primair binnen het theatercircuit maar ook daar buiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

bg03-H

Houd je niet van pleasers? Vind bij ons het meest eigenzinnige dat cabaret te bieden heeft

Boekingen voor theaters

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Iris Dekker een mail voor het theateraanbod.

Contact

bg_light

Ouderwets betaalbaar sinds 1978

Boekingen buiten het theater

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point. Mail of bel ons voor de mogelijkheden!

Contact

Casting

Ook voor castingverzoeken, kun je contact met ons opnemen.

Contact

Neem contact op

Contact

020 4 899 899 (maandag t/m vrijdag 9 – 17 uur)
info@bunkertheaterzaken.nl

 

Adres

BUNKER Theaterzaken
Zonneplein 30a
1033 EK Amsterdam

Navigeer naar Bunker

illustratie_2