seiz.beeld_The_Return_of_the_Comeback_c_Johan_Jacobs naamsvermelding verplicht
seiz.beeld_The_Return_of_the_Comeback_c_Johan_Jacobs naamsvermelding verplicht
bg12-S

Kamagurka

Kamagurka & Herr Seele - The Return Of The Comeback

Een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre

Bij Kamagurka & Herr Seele draait het niet om de mening. Een mening kan hen geen bal schelen. 

Liever begeven ze zich samen met hun publiek in absurdistische avonturen. 

Al 40 jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het is 17 jaar geleden dat ze samen op de planken hebben gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.  

Ze speelden The Return of The Comeback 100x in Vlaanderen, en komen nu slechts 2 maanden naar Nederland. Grijp je kans, voor die jou grijpt… 

We gaan niet te veel verklappen, maar er zit een bijzondere, eh… seksscène in met een barkruk, een geile ode aan Parijs, een wel heel bijzondere Peruviaanse panfluitgroep, zelfs een stukje ballet van Herr Seele. Verwacht geen gepolijste voorstelling, maar het is een meesterlijk spel van absurde humor. 

bg_light

Kamagurka en Herr Seele houden een eredienst voor het absurdisme

NRC

De Standaard over The Return of The Comeback 

“Kamagurka en Herr Seele lazen hun teksten theatraal af en geneerden zich niet voor versprekingen. Het was misschien de beste voorstelling die we ooit van het duo gezien hebben.” (…) “Waardige erfgenamen van Monty Python” ★★★★

De Volkskrant over The Return of the Comeback

”Het plezier van Kamagurka & Herr Seele in The Return of the Comeback is aanstekelijk” … Verkleedpartij na verkleedpartij laten de Vlaamse vrienden absurdistische escalatie na absurdistische escalatie plaatsvinden.

bg_light

We zouden geld moeten krijgen om niet gesubsidieerd te worden.