BU 21_004 Lisa Ostermann poster A-formaat liggend 3

Lisa’s eerste EP te beluisteren op Spotify

MIJN LIEDJES STAAN OP SPOTIFY 💙

De afgelopen weken heb ik gewerkt aan studioversies van vier liedjes uit mijn voorstelling ‘Met z’n allen’ en nu is hier de EP ‘Huilen op de wc van Disco Dolly’. 🖤

Naast dat lied bestaat-ie uit ‘Genoeg’, ‘Geef me iets’ en ‘Het nieuwe normaal (van 1998)’.

Dit zijn de eerste vier liedjes die ik online deel. Ze gaan over vier onderwerpen waar ik de afgelopen jaren veel mee bezig ben geweest en waar ik vooralsnog geen betere oplossing voor heb gevonden dan er een liedje over te schrijven. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Bijzonder dankbaar ben ik m’n producer en topgitarist Frank van Kasteren voor al zijn ideeeën en hulp. En mixer Ralph Verdult ook! En masteraar Alex Geurink trouwens ook. En dan hebben we het nog niet eens over m’n favo pianist ever Thijs Cuppen. Dank dank dank! De foto’s zijn natuurlijk nog altijd van Aisha Zeijpveld ❤️

Naast Spotify zijn de liedjes ook te vinden op Apple Music en al dat soort plekken!

PS Het delen van dit bericht/de liedjes zou ik zeer top vinden en waarderen enzo! (Tenzij je de behoefte voelt om te delen wat een wanstaltige troep je ‘t vindt. In dat geval zou mijn voorkeur er geloof ik naar uitgaan dat je dat met zo min mogelijk mensen deelt.)