Wilfried de Jong_Fotografie Clemens Rikken_vierkant
Wilfried de Jong_Fotografie Clemens Rikken_vierkant
bg07-S

Wilfried de Jong

Fotostudio De Jong

FOTOSTUDIO DE JONG  

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand. Fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio De Jong. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. Met een gretige blik laat Wilfried zijn fantasie de vrije loop.
  
Op het toneel staat Fotostudio de Jong. Geen doorsnee fotostudio. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energieke bewerking, in de vorm van een pakkend verhaal, een song of een theatrale scène. En staat Wilfried daar tussendoor nou foto’s te ontwikkelen…? 
  
In Fotostudio De Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt een aantal mensen uit het publiek uit om hun foto te laten zien. En nieuwsgierig als hij is, gaat Wilfried graag even met de makers in gesprek.   

Er wordt live muziek gespeeld door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas, toetsen, loops) en Rob Wijtman (slagwerk).  
 
Regie is in handen van Antoine Uitdehaag.  
 
Fotostudio De Jong Live, voor oog en oor. 
   

 

 

 

bg_light

Als hij zijn passie en ambitie inschakelt, is er geen houden aan

bg_light

Wilfried de Jong is in staat de tijd stil te zetten, beelden te laten spreken.

Volg Wilfried

Volg Wilfried