je bevindt je hier: Home / Winkel / DVD Marc-Marie Punt

WNKL. Winkel

Marc-Marie Huijbregts

DVD Marc-Marie Punt

2012 | DVD

Aanvullende informatie:

Ieder theaterprogramma opnieuw schetst Marc-Marie aan de hand van persoonlijke anekdotes en bespiegelingen een zeer intiem zelfportret. Komisch, schrijnend, of beide tegelijk. Altijd oprecht. Over het leven en de dood en zijn (maar ook ons) eigen onvermogen. Marc-Marie is in staat zijn publiek luidkeels te laten lachen om leed waarom eigenlijk helemaal niet mag worden gelachen.

Bij Marc-Marie ontstaat verbluffend snel de sfeer van een feestje waar één man het middelpunt vormt van een kring gasten die aan zijn lippen hangt. Grandioos in zijn breekbaarheid, confronterend in hilarische humor, stout en verrassend in improvisaties.

* De pers over Marc-Marie Punt:

Volkskrant (****):
"Marc-Marie heeft zijn angsten overwonnen en is nu zichzelf. In zorgvuldig afgemeten blokjes legt hij zichzelf onder het vergrootglas. (...) Hij is innemend en steekt het publiek met gemak in zijn zak. (...) Ondertussen kan hij onderbouwd hard en eerlijk zijn over de gasten die hij aan tafel van ‘De Wereld Draait Door' is tegengekomen, de Belgen en zijn familie. Tussen alle bedrijven door weet hij ook nog ruimte te maken voor een sappig gedicht van Annie M.G. Schmidt over de dominante man en de vrouwen die hun mond houden. ‘Marc-Marie Punt' is daardoor het meest complete programma dat Huijbregts tot nu toe heeft gemaakt."

NRC Handelsblad (****):
"Maar nu (...) snijdt Marc-Marie Huijbregts bovendien de vraag aan wie hij in zijn nieuwe gedaante eigenlijk is. Volgens zijn man, volgens zijn omgeving en volgens eigen waarneming. Hij doet dat in een paar oprecht klinkende overpeinzingen en door twee liedjes te zingen: het tere ‘Ken je mij? Wie ken je dan?' van Huub Oosterhuis en, met magnifiek elan, het uitdagende ‘I am what I am' uit de musical ‘La cage aux folles'. Als herboren."

Trouw:
"Ogenschijnlijk lijkt het alsof Marc-Marie Huijbregts alleen even het leven met je doorneemt. Dat doet hij met een flair die aan Toon Hermans doet denken en hij slaat diverse hilarische zijpaden in. (...) Het is geen achteloos gebabbel. Niet zelden zijn zijn woorden ronduit vilein of intens schrijnend. Hij timet ze met dodelijke precisie. (...) 'Marc-Marie Punt' is wederom een bijzonder gave show. (...) Huijbregts wint er geen doekjes om: zo moeten we hem maar nemen. Hij is wie hij is. Meer dan de moeite waard."

GPD:
"Op het podium laat de cabaretier zien waar zijn kwaliteiten liggen. Hij is een meester in het op het eerste gezicht achteloos bespelen van het publiek. Met zijn hoge stem en giebellach is hij een wolf is schaapskleren, want hij lijkt gezellig voor de vuist weg te babbelen, maar zijn woorden zijn scherp en schrijnend. Hij neemt zichzelf als onderwerp. De show is één en al zelfanalyse. Marc-Marie ligt genadeloos op de snijtafel."€ 22

Bestel

« Terug naar winkel

BSTL INF. Bestel informatie

Betalen kan veilig en direct via uw eigen bank, namelijk met iDeal. Zodra de betaling voltooid is wordt de bestelling naar u toe gestuurd.

Klik hier voor uw WINKELWAGEN