je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Thomas van Luyn - Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit
Artiest...

Thomas van Luyn

Laatste Nieuws

Terugluisteren: Thomas van Luyn bij BNR

Vrijdag 31 februari was Thomas van Luyn te horen op BNR Nieuwsradio bij het programma The Friday Move. Hij sprak hier over gewone dingen als synthesizers, chlamydia en pu... »

Terugluisteren: Thomas van Luyn bij Sara op Zondag

22 december jl. was Thomas van Luyn te gast bij het radioprogramma Sara op Zondag.In deze speciale kerstuitzending zingt Thomas een liedje uit zijn vorige voorstelling genaamd... »

Terugkijken: Wim Helsen, Mike & Thomas Sportgala

Dinsdag 17 december jl. vond het Sportgala 2013 plaats.Wim Helsen heeft de Jaap Eden voor sportploeg van het jaar mogen uitreiken aan de Beach volleyb... »

Terugluisteren:Thomas van Luyn bij Kunststof Radio

Woensdag 4 december jl. was Thomas van Luyn te gast bij Kunststof Radio, om over zijn nieuwe voorstelling Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit te praten. Vrijdag 29 november ... »

De pers over Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit

Vrijdag 29 november jl. ging de voorstelling Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit in première in De Kleine Komedie te Amsterdam. De pers schreef tot nu toe: Volks... »

Terugkijken: Thomas van Luyn bij P&W

Woensdag 27 november jl. was Thomas van Luyn te gast bij Pauw & Witteman om over zijn nieuwe voorstelling Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit te vertellen.In de uit... »

Terugkijken: Thomas van Luyn bij TOPPOP3

Zaterdag 26 oktober deed Thomas van Luyn mee aan het televisieprogramma TOPPOP3. In TOPPOP3 strijden bekende Nederlanders tegen elkaar om de titel TOPPOP KENNER van het Jaar.C... »

28 okt: Bundel met columns Thomas verkrijgbaar

Vanaf maandag 28 oktober is de bundel Het echte cadeau krijg je nog met columns die Thomas van Luyn in Volkskrant schreef verkrijgbaar. Toen Thomas van Luyn, cabaret... »

Overzicht komende premières

Dit theaterseizoen gaan 7 theatermakers met hun voorstellingen in première. Alle premières op een rijtje:September:25-09: André Manuel & Gee... »

Terugkijken: Seks & Drugs en Hoog-Barok

Sex & Drugs & Hoog-Barok van Mike & Thomas werd 10 augustus uitgezonden op Nederland 1, en is terug te kijken via de website van Humo... »

Terugkijken: Thomas van Luyn bij De Slimste Mens

De dagelijkse kennisquiz De Slimste Mens gaat alweer zijn derde week in. Media berichten over sterk groeiende kijkcijfers, en spreken zelfs van een ‘zomerhit'. We ve... »

Meer nieuws

Tweets

  1. @MetoweNL De column van @thomasvanluyn over een poepzoon en een kotszoon http://t.co/YEq495BVpq
  2. @Thomasvanluyn Nu in Meervaart voor laatste "Thomas van Luyn's Smaakvol Avondje Uit" Afsluiter van een geweldige show. #alzegikhetzelf #aanalleskomteeneind
  3. @Thomasvanluyn Voor jou komen er vast meer…. “@BodilvanderLee: Opmaken voor mijn laatste smaakvolle avondje uit @Thomasvanluyn”
Thomas van Luyn

Thomas van Luyn maakte deel uit van het duo 'Ajuinen & Look' oftewel Mike & Thomas. Samen met Mike Boddé maakte hij de theaterprogramma's De fiets van MarleenAjuinen en Look, De Mike & Thomas Kerstrevue en Sex & Drugs & Hoog-Barok.

Ook maakte Thomas een aantal prettig gestoorde solo theaterprogramma's; Fanfare, Het Heelal, Acht en Kijk mij.

Thomas van Luyn maakte eerder deel uit van het team Kopspijkers van de Vara. Samen met Sanne Wallis de Vries presenteerde Thomas  het VPRO tv-programma Waskracht! In seizoen 2000-2001 stond hij naast Bill van Dijk en Joke de Kruijf in de musical Little Shop of Horrors.

Bij de VARA was Thomas, samen met Mike Bodde, te zien in De Mike & Thomas Show. Een muzikale glamourquiz waarbij twee teams van Terecht Beroemde Mensen het tegen elkaar opnemen.

In 2011 is Thomas bezig met diverse projecten voor televisie en theater. Zo bewerkte en regisseerde hij in zomer 2011 de musical 'De Engel van Amsterdam' (naar Gijsbrecht van Aemstel) in M-Lab.

In het najaar van 2012 keert Thomas, samen met Mike Bodde, terug in de theaters met de Mike en Thomas Kerstrevue. In 2013-2014 staat Thomas weer solo op de planken met de voostelling Thomas van Luyn's Smaakvol Avondje Uit. 

 

 

 Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit
Fotografie:
Govert de Roos
Persfoto
Roger Cremers
Persfoto
Roger Cremers
Affichebeeld
Govert de Roos
Affichebeeld zonder tekst
Govert de Roos
Foto Thomas van Luyn
Govert de Roos
scenefoto 1
Margriet Jeninga
Scenefoto 2
Margriet Jeninga
scenefoto 3
Margriet Jeninga
scenefoto 4
Margriet Jeninga
Scenefoto 5
Margriet Jeninga

Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit

Voor het eerst in acht jaar staat Thomas van Luyn weer solo in het theater.

Tussen de glamour van zijn TV-werk en de mufheid van zijn Volkskrant-columns, mag hij even vrij ademhalen in de toverwereld van zijn podium. Een wereld die aaneenhangt van onzin en muziek.

Laat u niet van de wijs brengen: ook al heeft de De Volkskrant het over "kunstige dwarsverbindingen, luchtige verbale staketsels die hij vervolgens volhangt met theatrale toverballen, poëtische frivoliteiten en muzikale verrassingspakketjes" het zijn gewoon grapjes en liedjes.

En waar ze schrijven dat hij "Geniale clown en verteller" is, bedoelen ze gewoon een malle eppie. Aangezien hij helemaal alleen op het podium staat, zou hij het erg waarderen als er publiek komt, dat scheelt een stuk.

Welkom in de wonderlijke wereld van Thomas van Luyns Smaakvol Avondje Uit.

************

Beknopte overige activiteiten:

Thomas Van Luyn maakte deel uit van het duo Ajuinen & Look oftewel Mike & Thomas. Samen met Mike Boddé maakte hij diverse theaterprogramma', en het tv-programma De Mike & Thomas Show. Daarnaast maakte Van Luyn deel uit van Kopspijkers, QI, Je Mist Meer Dan Je Ziet (voor DWDD), etc.

Hij maakte eerder 4 soloprogramma's en schrijft wekelijks een column voor de Volkskrant Magazine.

Regie: Pieter Tiddens

Voorstellingen

Periode...
Plaats...
+km
Er is geen voorstellingen gevonden van deze productie.