je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Stefan Pop - Mijn blauwe periode
Artiest...

Stefan Pop

Laatste Nieuws

9 nov: Stefan Pop met Zomaar Gasten

Op 9 november is Stefan Pop in SSBA SALON te zien met zijn talkshow Zomaar gasten."Kom van je bank af en ruk je los van je televisie want het is tijd voor Zomaar Gas... »

Stefan Pop: Moet je nou eens horen

Stefan Pop heeft een boek geschreven. Om precies te zijn een korte humoristische verhalenbundel, getiteld 'Moet je nou eens horen'. Of de verhalen nu gaan ov... »

Comedy op De Wereld Draait Buiten

De Wereld Draait Door gaat weer naar buiten. Na een succesvolle eerste editie presenteert De Wereld Draait Door op zondag 6 juli met trots voor de tweede keer het festival De ... »

HumorTV Meets... Stefan Pop!

HumorTV maakte een portret van Stefan Pop. Om kennis te maken met de jonge, gedreven cabaretier. Stefan begon op zijn 15e met optreden, en inmiddels staat hij m... »

Meer nieuws

Tweets

  1. @stefan_pop Morgen komt comédienne en vriendin Ali Wong haar special op netflix. Ik zou me alvast verheugen
  2. @stefan_pop 3 feiten over Game of Thrones die niet waar zijn https://t.co/GSCPLe21mY
  3. @stefan_pop Yes bedankt! Dat was snel!
 

Vijftien was Stefan Pop toen hij voor het eerst auditie deed voor Comedytrain, maar hij besloot toch eerst zijn middelbare school af te maken. In 2005 doet hij weer auditie en wordt aangenomen. Sindsdien mag hij zich tot de vaste leden van Comedytrain rekenen.

Van 2006 tot en met voorjaar 2012 was Stefan redactielid van Dit was het nieuws. In 2009 maakte hij deel uit van een groep jonge comedians; het Amsterdam Underground Comedy Collective. Deze groep vertegenwoordigde de Comedytrain op het 's werelds grootste kunstfestival The Fringe in de Schotse hoofdstad Edinburgh. In hetzelfde jaar doet Stefan ook mee aan het Leids Cabaret Festival waar hij als tweede eindigt.

 

Alvast een indruk krijgen?
Luister dan naar de radio-sketches die Stefan samen met Herman Otten wekelijks maakt op radio 1. Of abonneer je op de podcast.

Stefan is naast zijn optredens in het theater, ook regelmatig als lid van Comedytrain te zien in Toomler. Maandelijks co-produceert hij de comedy-avonden in Studio K in Amsterdam: www.studio-k.nu

Iedere maandag maakt hij een nieuwe twitter sketch voor HumorTV.

Van 2010 tot 2012 stond Stefan in het theater met zijn eerste soloshow Popaganda. In 2012 kwam hij meteen met een twee voorstelling; Mijn blauwe periode. Deze voorstelling tot en met mei 2013 te zien.

zie voor uitgebreidere informatie: www.stefanpop.comPopaganda
Fotografie:
Officiële trailer Popaganda
Popaganda
Stefan Pop vs. Theo wie?
Popaganda
Interview met HumorTV
Popaganda
Stefan Pop - Popaganda (1)
Lisa Klappe
Stefan Pop - Popaganda (2)
Mark van den Brink
jong

Popaganda

We citeren schaamteloos uit het programmaboekje van cabaret connaisseur De Kleine Komedie:

"Hij is jong. Hij is nieuw. Hij komt met zijn eerste soloshow. Maar Stefan Pop is allesbehalve een groentje. Hij is een van de meest geroutineerde debutanten ooit. Al jaren abonnementhouder binnen de Comedytrain. Zinderend festivalfinalist in Leiden. Gewaardeerd redactielied van Dit Was Het Nieuws. Moeten we nog doorgaan? We gaan door! Publiekslieveling in Toomler. Dubbelprogramma's met Theo Maassen. Hot op Fringe in Edinburgh. En nu dus o zo solo.

Popaganda is een uitbarsting van creatief talent. Andersdenkend, geestverruimend, zinsbegoochelend. Stefan Pop zegt niet wat iedereen al denkt. Hij denkt zelf en zegt het op zijn eigen manier. En dat is maar goed ook. Wat dat is een manier waar we hopelijk nog jaren mee vooruit kunnen. "

* * * * * * * * * * * * * * *

De pers over Popaganda:

VOLKSKRANT:
"Het typeert de onbevangenheid van deze nieuwe loot aan de Comedytrain-boom, die in de titel een mooie kapstok ziet om een verhaal aan op te hangen over het exhibitionistische getwitter en gefacebook. (...) Als een ware stand-upcomedian die maar tien minuten podiumtijd gegund is, danst hij door de onderwerpen.... Maar in de meer uitgewerkte stukken dient zich al de cabaretier met de langere adem aan... Pop is iemand van het intieme contact met de zaal. Zijn verwondering, zijn vriendelijke irritaties werken aanstekelijk. Daardoor ontstaat een plezierig samenzweerderig sfeertje tegen de rest van de wereld. "

TELEGRAAF:
"Het is prettig om een jonge cabaretier aan het werk te zien die verder gaat dan egocabaret, die bovenop de actualiteit zit en goed om zich heenkijkt. Ja, van Pop gaan we zeker nog meer horen. "

Radio-sketches
Alvast een indruk krijgen? Luister dan naar de radio-sketches die Stefan samen met Herman Otten wekelijks maakt op bij G!EL op 3FM - Radio zonder Handen. Of abonneer je op de podcast.

Stefan is naast zijn optredens in het theater, ook regelmatig te zien als lid van Comedytrain in Toomler, en maandelijks co-produceert hij de comedy-avonden in Studio K in Amsterdam: www.studio-k.nu

Iedere maandag maakt hij een nieuwe twitter sketch voor HumorTV.

Popaganda kwam tot stand onder de hoede van Comedytrain Impresariaat. Met ingang van seizoen 2011-2012 wordt Stefan vertegenwoordigd door BUNKER Theaterzaken. Alle eerder via Comedytrain Impresariaat gedane boekingen, worden door hen tot een goed einde gebracht. Alle nieuwe boekingen en publiciteitsaanvragen, verlopen via BUNKER.
Wij verzorgen tevens zijn tourneeplanning voor seizoen 2012-2013, voor zijn tweede solo theaterprogramma. En daarmee is Stefan tevens de jongste loot aan ónze boom.

Website:
www.stefanpop.com