je bevindt je hier: Home / Nieuws

NWS. Nieuws

Jaar...
Artiest...
Nu al CD's te reserveren van Katinka Polderman
26 november 2015

Nu al CD's te reserveren van Katinka Polderman

Katinka Polderman brengt begin december twee CD's tegelijk uit, met de nummers van haar laatste twee voorstellingen; 'Polderman Tuigt Af' en 'Polderman Baart Zorgen' (die Katinka een nominatie opleverde voor de Neerlands Hoop). Ze zijn nu al op <a ...lees meer »
29 nov: Katinka te gast bij 'Ha die Yora'
26 november 2015

29 nov: Katinka te gast bij 'Ha die Yora'

Op zondagavond 29 november is Katinka Polderman te gast in het radioprogramma Ha! die Yora van cabaretcollega Yora Rienstra.In de laatste weken van haar tour is dit het moment waarop Katinka aan de tand gevoeld kan worden over haar toekomstplannen. En niet te vergeten de CD's die zojuist zijn verschenen! <br ...lees meer »
3 dec: Martijn Koning schuift aan bij PAUW
24 november 2015

3 dec: Martijn Koning schuift aan bij PAUW

Aankomende 3 december is Martijn Koning om 23.00 uur te gast bij PAUW !Voorafgaand aan de tv-opnamen speelt Martijn Koning zijn programma Sint & Nieuw al in 8 theaters in Nederland. Het is een rauwe, absurde, hilarische en brutale avond waarin Martijn Koning als geen ander de actualiteiten en de politiek op zijn eigen ...lees meer »
Terugluisteren: De column van Merijn
23 november 2015

Terugluisteren: De column van Merijn

Zaterdag 21 november was Merijn Scholten tussen 12.30 en 12.45 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
Extra voorstelling Daniel Arends De Meervaart
19 november 2015

Extra voorstelling Daniel Arends De Meervaart

Op 24-03-2016 speelt Daniel Arends wegens succes een extra voorstelling in Theater De Meervaart.Klik hier voor de ...lees meer »
Terugluisteren: De column van Merijn
18 november 2015

Terugluisteren: De column van Merijn

Zaterdag 14 november was Merijn Scholten tussen 12.30 en 12.45 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
Terugkijken: Kamagurka bij Canvas
17 november 2015

Terugkijken: Kamagurka bij Canvas

Kamagurka is wekelijks te zien in het programma De Afspraak op de Belgische zender Canvas. Hierin kijkt hij op zijn eigen manier naar de actualiteit. Soms met pen, soms met zijn penseel, maar bovenal met zijn eigen, open, creatieve geest.De wereld zit vol verrassingen, die Kamagurka wil ontrafelen en begrijpen. Zelfs op de meest droevige plekken weet Kamagurka schoonheid te vinden. En dat deelt hij met ...lees meer »
Geweldige recensies voor Tim Fransen
12 november 2015

Geweldige recensies voor Tim Fransen

Zijn eerste avondvullende voorstelling is een feit! Tim Fransen is in première gegaan en mag in zijn handjes knijpen met de reacties die dat opleverde. Het Parool (****) kopt: "Cabaretbelofte Tim Fransen ...lees meer »
Terugluisteren: Kamagurka op NPO Radio 1
11 november 2015

Terugluisteren: Kamagurka op NPO Radio 1

Op maandag 9 november was Kamagurka te gast bij Nooit Meer Slapen. Dit is hét late-night cultuurprogramma van NPO Radio 1. Het programma is elke werkdag te luisteren van middernacht tot 02.00 uur. Maarten Westerveen gaat in gesprek met de vlaamse veelkunner Kamagurka vanaf 01.12 uur.Luister <a href=´http://www.vpro.nl/nooitmeerslapen/speel.RBX_VPRO_2514146.html´ ...lees meer »
Nu al kaarten bestellen voor opnames COJONES!
11 november 2015

Nu al kaarten bestellen voor opnames COJONES!

Het is bijna zo ver. De voorbereidingen en de brainstormsessies zijn al in volle gang. In januari en februari is COJONES weer hét satirische televisieprogramma van de VARA. Actueel, betrokken en op het scherpst van de snede voorzien de mannen van COJONES het publiek wederom van een breder perspectief. Een frisse kijk. Een nieuw karakter. Dit is het programma waar we ons elke zaterdag op kunnen verheugen!<br ...lees meer »
recensies Vliegangst op de pechstrook
11 november 2015

recensies Vliegangst op de pechstrook

Kamagurka ging op 8 november in première en ontvangt 3 sterren van zowel NRC als van de Theaterkrant! Dat vraagt om meer absurd cabaret in de nabije toekomst. Hij is nog tot en met 19 december te zien in de Nederlandse theaters. Klik HIER om zijn speellijst te bekijken en kaarten te bestellen.<br ...lees meer »
Terugluisteren: Column van Merijn
11 november 2015

Terugluisteren: Column van Merijn

Zaterdag 7 november was Merijn Scholten tussen 12.45 en 13.00 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
14 dec: André Manuel bij De slimste mens
9 november 2015

14 dec: André Manuel bij De slimste mens

Zal André Manuel deze winter in de voetsporen van Arjen, Pieter, Owen, Art, Tom en Diederik treden en wordt hij deze winter De slimste mens? Op 14 december in de eerste uitzending van De slimste mens speelt André Manuel tegen musicalster Lone van Roosendaal en journalist/tv-presentator Sander ...lees meer »
28 nov: Lebbis bijgeboekt op het strand
9 november 2015

28 nov: Lebbis bijgeboekt op het strand

Op 28 november is Lebbis bijgeboekt met zijn voorstelling 'de Paardenpoetser' bij strandpaviljoen Aloha Beach  in Velsen-Noord.Lebbis speelt graag op bijzondere locaties buiten het theater. Aloha Beach is zo'n bijzondere locatie. Het is een paviljoen bij de Noordpier met de hoogovens op de achtergrond. Het is vlak aan ...lees meer »
Tim Fransen nu al bijgeboekt!
5 november 2015

Tim Fransen nu al bijgeboekt!

En weer kunnen we jullie vertellen dat hij is bijgeboekt voor dit seizoen! Dit keer een extra voorstelling in De Spiegel in Zwolle.Tim Fransen staat op de volgende data extra te schitteren op het podium:16 november in Odeon in Zwolle3 februari in het <a ...lees meer »
Terugkijken: Dolf bij Per Seconde Wijzer
4 november 2015

Terugkijken: Dolf bij Per Seconde Wijzer

Gisteravond was Dolf Jansen te zien bij de kennisquiz Per Seconde Wijzer. Klik HIER om de uitzending terug te kijken. In de kennisquiz Per Seconde Wijzer gaan twee spelers - onafhankelijk van elkaar - de strijd aan met de klok. De kandidaten moeten binnen 200 seconden vier vragen beantwoorden. Deze vier ...lees meer »
Terugkijken: Kamagurka bij Canvas
3 november 2015

Terugkijken: Kamagurka bij Canvas

Kamagurka is wekelijks te zien in het programma De Afspraak op de Belgische zender Canvas. Hierin kijkt hij op zijn eigen manier naar de actualiteit. Soms met pen, soms met zijn penseel, maar bovenal met zijn eigen, open, creatieve geest.De wereld zit vol verrassingen, die Kamagurka wil ontrafelen en begrijpen. Zelfs op de meest droevige plekken weet Kamagurka schoonheid te vinden. En dat deelt hij met ons.Deze week heeft Kamagurka een afspraak bij de mensen thuis. ...lees meer »
Terugluisteren: De column van Merijn
3 november 2015

Terugluisteren: De column van Merijn

Zaterdag 31 oktober was Merijn Scholten tussen 12.30 en 12.45 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
Marc-Marie en van der Linden maken programma
2 november 2015

Marc-Marie en van der Linden maken programma

Marc-Marie Huijbregts en Margriet van der Linden bundelen de krachten voor een nieuw tv-programma over mannen en vrouwen.
27 Dec: Micha in 'We Vieren Het Toch'
1 november 2015

27 Dec: Micha in 'We Vieren Het Toch'

Nu al weer? Ja. Het jaar is alweer zowat om. Niet te geloven. Of wel. Geloven. Wat kun je nog geloven? Wat wil je nog geloven? Alle informatie lijkt verdraaid, alle beelden gemanipuleerd, alle emoties gefaket. Neem bijvoorbeeld nu deze tekst.Gelukkig is er altijd nog We Vieren Het Toch, de jaarlijks terugkerende kroniek in TivoliVredenburg. De tweede ...lees meer »
1 2 3 4 5

NWSBR. Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Abonneer je nu op de maandelijkse e-mail nieuwsbrief van Bunker Theaterzaken en mis niets meer!


aanmelden

TWTS. Tweets

 1. @KunstNetwerk The KunstNetwerk NL | BE Daily is out! https://t.co/i2fjtu6lL4 Stories via @BunkerTZ @CJPnl @saskiakonniger
 2. @BunkerTZ Martijn Koning is 3 december te gast bij Pauw ! In aanloop naar zijn voorstelling Sint & Nieuw moet Pauw deze... https://t.co/g9YQzCws9c
 3. @BunkerTZ Afgelopen zaterdag klonk de column van Merijn Scholten weer luid op de radio. Luister hier de uitzending van... https://t.co/NXdGAWpdPM
 4. @lvenderjean @BunkerTZ nieks het kost ons vuil poen
 5. @BunkerTZ Op 24-03-2016 speelt Daniël Arends wegens succes een extra voorstelling in Theater De Meervaart. Bestel je... https://t.co/Y47iV5xYbS
 6. @BunkerTZ Een vriendelijk verzoekje van Andre Manuel en consorten. https://t.co/kKvpfYpEWM
 7. @BunkerTZ Katinka Polderman is op 21 november te zien op Omroep Zeeland ! Vanaf 20.30 is haar show Polderman Baart Zorgen... https://t.co/bDFV4EaQ5L
 8. @BunkerTZ Binnen een aantal weken komen 2 nieuwe CD's uit van Katinka Polderman! Met de liedjes uit haar laatste 2... https://t.co/g2mwKaD80L
 9. @BunkerTZ Goed nieuws! Op 21 & 22 november 2015 zijn er kaarten vrijgekomen voor de voorstelling 'Carte Blanche' van... https://t.co/3mzOMSObqe
 10. @Humo Zin om @MichaWertheim #live aan het werk te zien? Doe mee en #win een duoticket! https://t.co/3oKkJyPScu #comedy https://t.co/PQB5mNzTBm
 11. @hilsteen Alles is te koop, maar een avond met @manemanofzo is onbetaalbaar @hetpark @BunkerTZ https://t.co/L0OxgybpdU
 12. @BunkerTZ Voor iedereen die meer wil lezen over de veelkunner KAMAGURKA is er de november editie van Babel Magazine. Het... https://t.co/6OiyivOEIp
 13. @BunkerTZ KAMAGURKA is nog t/m 19 december in de theaters te zien met Vliegangst op de Pechstrook. NRC ???: “Superieur... https://t.co/Q1FZlaoO3Q
 14. @BunkerTZ Bijgeboekt: 28 november Lebbis bij Aloha Wijk aan Zee in Velsen-Noord met zijn voorstelling de Paardenpoetser!... https://t.co/Foh5BHtJDT
 15. @hetpark Trots op Tim Fransen! Hij is wegens succes bij ons verplaatst van de kleine naar de grote zaal op 28 november! https://t.co/zWqFX2BtkE