je bevindt je hier: Home / Nieuws

NWS. Nieuws

Jaar...
Artiest...
Lenette in 'De gevaarlijkste wegen van de wereld'
8 februari 2016

Lenette in 'De gevaarlijkste wegen van de wereld'

Lenette van Dongen was gister te zien in het programma 'De gevaarlijkste wegen van de wereld.' Samen met Arjan Ederveen reizen ze samen dwars door Bolivia. Bekijk de uitzending hier terug.Lenette van Dongen staat t/m juni in het theater met haar nieuwe voorstelling 'Tegenwind.' Bekijk ...lees meer »
21 feb: Echt Gebeurd -> De Ex
6 februari 2016

21 feb: Echt Gebeurd -> De Ex

Op 21 februari 2016 vindt Echt Gebeurd plaats in Toomler.Bij 'Echt Gebeurd' worden waargebeurde verhalen verteld die geestig zijn, spannend, of ontroerend. Over een aarzelende jeugdliefde, over een pistool tegen ...lees meer »
Prachtige recensies voor Erik
5 februari 2016

Prachtige recensies voor Erik

Op 3 februari stond Erik van Muiswinkel te schitteren op het podium van Drachten. in één klap heel Friesland verroverd, want de kranten zijn lovend.Friesch Dagblad: Olieworstelaar van Van Muiswinkel doet ertoe"De olieworstelaar is een perfecte metafoor voor wat Erik van Muiswinkel als verhalenverteller, maar toch ook wel als boodschapper wil ...lees meer »
14 febr: Valentijn met Martijn Koning
3 februari 2016

14 febr: Valentijn met Martijn Koning

Even iets heel anders. Voor iedereen die NIET van Valentijn houdt, is er dit jaar: De Grote F*ck Valentijn Comedyshow! Martijn Koning gaat samen met Ali B de strijd aan met deze commerciële liefdesdag. Samen met andere comedians brengen zij de kijkers verschillende sketches over liefde, seks en relaties.Een Valentijnsprogramma zonder zoetsappigheid. Benieuwd hoe Martijn en Ali B dat brengen? Kijk dan op zondag 14 februari om 21.30 naar <a ...lees meer »
De Partizanen bijgeboekt!
27 januari 2016

De Partizanen bijgeboekt!

In maart zijn De Partizanen bijgeboekt! Samen met Marco Lopes, Jasper Smit, Oldenosborn en MAAS staan ze op 8 maart in Theater Bellevue.Maandelijks is er op dinsdag Klein Bellevue de plek voor BIES #7. De plek voor artiesten om nieuw materiaal uit te proberen. Benieuwd naar de eerste fase van De Partizanen en hun nieuwe show? Bestel ...lees meer »
Wim Helsen komt terug in het theater!
18 januari 2016

Wim Helsen komt terug in het theater!

Na twee seizoenen niet in Nederland gespeeld te hebben, speelt Wim  van september 2016 t/m april 2017 zijn nieuwe voorstelling Er wordt naar u geluisterd in de Nederlandse theaters! De voorstelling gaat de eerste week van december in première in De Kleine Komedie. De premièredatum wordt in mei 2016 ...lees meer »
Terugkijken: Hans Sibbel bij de Kennis van Nu
15 januari 2016

Terugkijken: Hans Sibbel bij de Kennis van Nu

Gisteren was Hans Sibbel te zien in de documentaire "De wonderlijke genezing van Hans Sibbel" op NPO2 in het programma de kennis van Nu. Klik HIER om het programma terug te kijken Het programma reconstrueerde de genezing van Hans Sibbel.  De Kennis ...lees meer »
15 maart: Tim Fransen in Meppel
7 januari 2016

15 maart: Tim Fransen in Meppel

Wegens code rood was de voorstelling Het failliet van de moderne tijd van Tim Fransen in Meppel afgelast.De voorstelling wordt dinsdag 15 maart ingehaald.De rest van het seizoen speelt (en hopelijk niet schaatst) Tim Fransen nog door heel Nederland.  Kijk op zijn speellijst om een theater ...lees meer »
Terugkijken: Lenette van Dongen: Roedel
30 december 2015

Terugkijken: Lenette van Dongen: Roedel

Op 29-12-2015 zond de NPO de voorstelling 'Roedel' van Lenette van Dongen uit. Klik HIER om de uitzending terug te kijken.

Vanaf 12 maart 2016 staat Lenette met haar nieuwe voorstelling 'Tegenwind' in het theater. Klik HIER voor de volledige speellijst.

De pers over Hardverwarmend - Dolf Jansen
29 december 2015

De pers over Hardverwarmend - Dolf Jansen

 De pers over Hardverwarmend van Dolf Jansen:Dagblad van het NoordenJansen is sterk in contact met de onbekenden die hij heeft uitgenodigd spontaan te reageren. Hij gunt hen de mond. (…)Jansen schetst een beeld van de branding om de stemmingen te typeren waarmee we in deze tijd te maken hebben. Treffend, een prachtige ...lees meer »
Nu al kaarten bestellen voor opnames COJONES!
28 december 2015

Nu al kaarten bestellen voor opnames COJONES!

Het is bijna zo ver. De voorbereidingen en de brainstormsessies zijn al in volle gang. In januari en februari is COJONES weer hét satirische televisieprogramma van de VARA. Actueel, betrokken en op het scherpst van de snede voorzien de mannen van COJONES het publiek wederom van een breder perspectief. Een frisse kijk. Een nieuw karakter. Dit is het programma waar we ons elke zaterdag op kunnen verheugen!<br ...lees meer »
Terugluisteren en lezen: Katinka in de media!
23 december 2015

Terugluisteren en lezen: Katinka in de media!

Zaterdag 19 december was Katinka Polderman te gast bij Spijkers met Koppen. Het radioprogramma van de VARA.Hier bracht zij 2 nummers van haar nieuwe <a ...lees meer »
Terugluisteren: De column van Merijn
21 december 2015

Terugluisteren: De column van Merijn

Zaterdag 19 december was Merijn Scholten tussen 12.30 en 12.45 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
Terugluisteren: Erik bij Nooit Meer Slapen
15 december 2015

Terugluisteren: Erik bij Nooit Meer Slapen

Vannacht was Erik van Muiswinkel te gast bij Nooit Meer Slapen. Dit is hét late-night cultuurprogramma van NPO Radio 1.  Het programma is elke werkdag te luisteren van middernacht tot 02.00 uur. Verslaggever Botte Jellema sprak met Erik van Muiswinkel over het man tegen man-gevecht met zichzelf. Luister <a ...lees meer »
De pers over De Olieworstelaar - Erik v Muiswinkel
14 december 2015

De pers over De Olieworstelaar - Erik v Muiswinkel

De pers over De Olieworstelaar van Erik van Muiswinkel:Parool: “De Olieworstelaar bevat persoonlijke, intieme verhalen die Van Muiswinkel soepel verbindt aan grotere kwesties. Als kind zag hij hoe zijn vader in een toneelstuk werd aangeklaagd. Hij begreep fictie nog niet en wilde het podium bestormen, maar het ontbrak hem aan lef. 'Als het ergens ...lees meer »
Extra voorstelling Daniel Arends
11 december 2015

Extra voorstelling Daniel Arends

Op 22-03-2016 speelt Daniel Arends  wegens succes een extra voorstelling in Diligentia Theater Den Haag. Klik hier  voor de ...lees meer »
Terugkijken: De Stem des Dolfs deel 1
10 december 2015

Terugkijken: De Stem des Dolfs deel 1

Afgelopen vrijdag was het eerste deel te zien van de Stem des Dolfs: de oudejaarsconference van de straat. Klik HIER om het fragment terug te kijken. De aankomende weken zal Dolf op vrijdagavond bij PAUW de onderwerpen die verzameld zijn van kijkers bespreken. Het programma PAUW wordt elke werkdag om 23.00 uur uitgezonden op NPO 1.<br ...lees meer »
28 maart: De Hik in Grand Theatre Groningen
9 december 2015

28 maart: De Hik in Grand Theatre Groningen

Op maandag 28 maart, Tweede Paasdag is Micha Wertheim met zijn muzikale kindervoorstelling "De Hik", gebaseerd op zijn gelijknamige kinderboek, te zien in het Grand Theatre in Groningen."De Hik" vertelt het verhaal van de hik, die van de een naar de ander verhuist. Naast prachtige illustraties staat het boek vol taalgrapjes en malle ...lees meer »
Terugluisteren: De column van Merijn
8 december 2015

Terugluisteren: De column van Merijn

Zaterdag 5 december was Merijn Scholten tussen 12.45 en 13.00 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
Ton Kas t/m 13 feb met Jabroer in theaters
5 december 2015

Ton Kas t/m 13 feb met Jabroer in theaters

Na het overweldigende succes van zijn hilarische moppenshow Eerste Klootviool kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven: gelauwerd toneel-, tv- en filmacteur Ton Kas, is t/m 13 februari 2016 in de theaters te zien met het vervolg Jabroer !Klik HIER voor de speellijst.Vandaag, zaterdag 5 december, staat er een groot ...lees meer »
1 2 3 4 5

NWSBR. Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Abonneer je nu op de maandelijkse e-mail nieuwsbrief van Bunker Theaterzaken en mis niets meer!


aanmelden

TWTS. Tweets

 1. @Twilsje @BunkerTZ @lenettevdongen Ooooh, ik dacht pas volgende week! Dan moet ik vanavond dus even terugkijken!
 2. @IngridMosselaar @BunkerTZ @lenettevdongen topuitzending, erg genoten van de chemie tussen hen!
 3. @Diversityathome @BunkerTZ en dan vraag ik mij af waarom?
 4. @BunkerTZ Lenette van Dongen was gister te zien in het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Samen met ARJAN... https://t.co/iY5gjXcwQQ
 5. @BunkerTZ Mooie recensies voor Erik van Muiswinkel uit Friesland! Friesch Dagblad: "De olieworstelaar is een perfecte... https://t.co/FDTfwZuB1s
 6. @willemkerkhof Nog steeds niet uitgelachen na de voorstelling van Ton Kas @theater_haarlem schouwburg. Wat een koning is dat zeg! @BunkerTZ
 7. @willemkerkhof Nog steeds niet uitgelachen na de voorstelling van Ton Kas @theater_haarlem schouwburg. Wat een koning is dat zeg! @BunkerTZ
 8. @BunkerTZ Zondag 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Maar deze keer is er meer te zien dan alleen de zoetsappige... https://t.co/YYIb4saBh8
 9. @moyeecoffee @BunkerTZ You’re Awesome! It was a radically good 2015.. Why? https://t.co/B6pypDDMOH
 10. @LeidsCabaret De deelnemers van het VARA Leids Cabaret Festival 2016 zijn bekend! https://t.co/pAFo8uLtGh
 11. @Mikey13Loco @BunkerTZ ik zag laatst de Messi vs Ronaldo "spitbattle" van COJONES… wist je dat die in onze taal ook goed kan? https://t.co/rCdqlJBUe6
 12. @demolenberg Dank Daniel Arends voor de heerlijke taart voor onze kassamedewerkers!! Beterschap en tot 14 april. @BunkerTZ https://t.co/GjurMLMnMX
 13. @BunkerTZ Martijn Koning was gisteravond te gast bij SpuitenSlikken Bekijk de aflevering hier terug! (Tussen 22:00 en... https://t.co/FV3zY55oiT
 14. @Scleroframed @BunkerTZ Hans sibbel mogen we een foto van je schieten? #hapevv #jessicathv #scleroframed #sclerodermaframed #awareness
 15. @Scleroframed @BunkerTZ Hans sibbel mogen we een foto van je schieten? #hapevv #jessicathv #scleroframed #sclerodermaframed #awareness