je bevindt je hier: Home / Nieuws

NWS. Nieuws

Jaar...
Dolf Jansen
Dolf, Patrick en Lebbis bij het Openluchttheater!
25 april 2016

Dolf, Patrick en Lebbis bij het Openluchttheater!

Van mei tot en met augustus vind het Vondelpark Openluchttheater weer plaats! Tijdens dit festival kun je genieten van moderne dans, kindertheater, jazz, cabaret of kleinkunst. Op 18 juni komt Dolf Jansen, Patrick Laureij op 6 augustus en Lebbis op 10 september!

Meer informatie vind je via deze link.
Unieke voorstelling Dolf Jansen!
23 maart 2016

Unieke voorstelling Dolf Jansen!

Op 3 juni 2016 staat Dolf Jansen met een speciale voorstelling van Hartverwarmend in Kersouwe Openluchttheater. De voorstelling zal eenmalig gemaakt en gespeeld worden, met delen uit hardverwarmend, splinternieuw materiaal, improvisatie en poezie en speciaal voor die avond een stapel liedjes van mr A Balladeer, Marinus de Goederen. Marinus zal liedjes spelen van A wolf at the door, de nieuwe A Balladeer-plaat, Swim with ...lees meer »
De pers over Hardverwarmend - Dolf Jansen
29 december 2015

De pers over Hardverwarmend - Dolf Jansen

 De pers over Hardverwarmend van Dolf Jansen:Dagblad van het NoordenJansen is sterk in contact met de onbekenden die hij heeft uitgenodigd spontaan te reageren. Hij gunt hen de mond. (…)Jansen schetst een beeld van de branding om de stemmingen te typeren waarmee we in deze tijd te maken hebben. Treffend, een prachtige ...lees meer »
Dolf Jansen neemt de week door met Pauw
7 mei 2015

Dolf Jansen neemt de week door met Pauw

Vrijdag 1 mei nam Dolf Jansen de voorgaande week door bij PAUW. Zo ging het over de aarbeving in Nepal en daar tegenover de festiviteiten van Koningsdag en zo sprak hij nog veel meer dingen door wat hem was opgevallen in de week. Kijk het bericht hier terug! Dolf Jansen is in het nieuwe seizoen te zien met zijn voorstelling ...lees meer »
Terugkijken: Dolf Jansen pleit voor Twitter
30 maart 2012

Terugkijken: Dolf Jansen pleit voor Twitter

Maken online sociale netwerken ons minder sociaal? Volgens internettelefoondienst Skype wel. Fanatiek twitteraar Dolf Jansen deelde vrijdag 6 april zijn gedachten bij Pauw & Witteman.Onlangs startte Skype een campagne tegen sms'en, tweeten en facebooken. Volgens critici zou communiceren via sociale netwerken voor een achteruitgang in sociale omgangsvormen zorgen. De nieuwe technologie zou ...lees meer »
Terugkijken: Dolf Jansen bij Kunststof TV
12 maart 2012

Terugkijken: Dolf Jansen bij Kunststof TV

Zondag 11 maart was Dolf Jansen te gast bij Kunststof TV. Een gesprek over wikken en wegen, Dolfs zoektocht naar de feiten en naar ideeën voor een betere wereld. Met fragmenten uit de voorjaarseditie van Als ik het niet doe, doet niemand het...Dolf: "Ik vind het leuk als het ergens over gaat. Dingen die mij raken. Er wordt heel veel gelachen. Dat doet mij goed, en ...lees meer »
Interview Lebbis & Jansen op Lowlands 2011
21 augustus 2011

Interview Lebbis & Jansen op Lowlands 2011

Lebbis en Jansen, al een jaar of vijf niet meer samen op het podium, kwamen voor Lowlands 2011 voor één keer bij elkaar.Hans en Dolf gaven een interview aan 3voor12:'Er schijnt op Internet een foto te circuleren, waarin je Wilders ziet douchen. Uit zijn reet steekt nog een voet van Maxime Verhagen.' De toon is gezet. Lebbis legt zelfs een link met Bruce Springsteen, die door Amerikanen werd gevraagd het land na 911 te redden. The Boss maakte ...lees meer »

NWSBR. Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Abonneer je nu op de maandelijkse e-mail nieuwsbrief van Bunker Theaterzaken en mis niets meer!


aanmelden

TWTS. Tweets

 1. @BunkerTZ Kijk vanavond naar Florrisant van @MarcMarieH, om 21.20u op @NPO1 bij KRO. Na de zomer in het theater met "GETEKEND"!
 2. @BunkerTZ Wees erbij voor de laatste kaarten! Micha Wertheim Patrick Laureij https://t.co/jVdM25Oe2m
 3. @BunkerTZ Wees erbij voor de laatste kaarten! Micha Wertheim Patrick Laureij https://t.co/jVdM25Oe2m
 4. @BunkerTZ Wees erbij voor de laatste kaarten! Micha Wertheim Patrick Laureij https://t.co/jVdM25Oe2m
 5. @BunkerTZ Volkskrant Magazine! Patrick Laureij volgende week in De Kleine Komedie in première. https://t.co/Pmbn0RPr0j
 6. @BunkerTZ Wees er snel bij! https://t.co/WPJFtln6FM
 7. @BunkerTZ Diederik van Vleuten in Den Helder Theater de Kampanje, er zijn weer kaarten! https://t.co/JN6ahs4rwo
 8. @rubbereend @Poldermanie dank je, even op @BunkerTZ dus
 9. @Poldermanie @rubbereend @BunkerTZ dat weet @BunkerTZ
 10. @rubbereend @Poldermanie zwangerschapsverlofverstorendevraag: heb je enig idee wanneer je nieuwe speellijst online komt? Of weet @BunkerTZ dat?
 11. @HassieBIJmans @MarcMarieH interviewed @louistheroux on behalf of @dwdd @omroepvara Free spirit my *ss! CHICKEN SH*T PC! @BunkerTZ marc marie @Scientology
 12. @BunkerTZ Wat een maand ! Dolf Jansen // Pauw https://t.co/fYiBeyjeCW
 13. @Marv87 @BunkerTZ Wanneer komen de nieuwe speellijsten online? :-)
 14. @BunkerTZ https://t.co/19P27jfvWJ
 15. @BunkerTZ K*t Sprookje Daniël Arends https://t.co/0ErKaO7VZu