je bevindt je hier: Home / Nieuws

NWS. Nieuws

Jaar...
Artiest...
Vier sterren van de Volkskrant voor Patrick
23 mei 2016

Vier sterren van de Volkskrant voor Patrick

Mooie recensies voor onze Rotterdamse held, Patrick Laureij.

 

De Volkskrant **** 

 ‘Hij blijkt een fijnbesnaarde stand-up comedian te zijn…’

Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.’

 De Partizanen en Patrick Laureij op lowlands
18 mei 2016

De Partizanen en Patrick Laureij op lowlands

The word is out!

De Partizanen en Patrick Laureij staan op lowlands deze zomer!

 

Het stand-upcomedyprogramma vindt plaats in een nieuwe tent, Helgas House Of Pain. 

 

Lowlands vindt van 19 tot en met 21 augustus plaats op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. 

 

Meer informatie en kaartverkoop op Lowlands.nl 

Patrick in Volkskrant Magazine
14 mei 2016

Patrick in Volkskrant Magazine

Vandaag verschijnt Patrick Laureij in het Volkskrant Magazine.Open de krant en lees het mooie interview dat Henk van Straten met hem hield ...lees meer »
Eric van Sauers bij Bunker Theaterzaken
11 mei 2016

Eric van Sauers bij Bunker Theaterzaken

Bij zonnig weer, horen zonnige berichten.Ongelooflijk trots en een tikkeltje te enthousiast zullen wij ons storten op een mooie nieuwe samenwerking!Eric van Sauers zal met ingang van seizoen 2016/17 door Bunker Theaterzaken worden vertegenwoordigd.<br ...lees meer »
Speellijst Marc-Marie Huijbregts online!
4 mei 2016

Speellijst Marc-Marie Huijbregts online!

Marc-Marie gaat na de zomer de theaters weer in; met een nieuwe solo ‘GETEKEND’.De kaartverkoop hiervoor gaat van start. Voor zo ver bekend staan de data hiervan per theater vermeld.Check hier de speellijst!   Koop je kaarten bij ...lees meer »
Online veiling voor Kamagurka
2 mei 2016

Online veiling voor Kamagurka

Kamagurka is 60 jaar geworden! Veilinghuis Catawiki viert dit op een heel bijzondere manier: een online veiling voor Kamagurka. Alles dat geveild mag worden, is via hun eigen site te zien. En natuurlijk kan je meebieden!Op 5 mei sluit de ...lees meer »
Dolf, Patrick en Lebbis bij het Openluchttheater!
25 april 2016

Dolf, Patrick en Lebbis bij het Openluchttheater!

Van mei tot en met augustus vind het Vondelpark Openluchttheater weer plaats! Tijdens dit festival kun je genieten van moderne dans, kindertheater, jazz, cabaret of kleinkunst. Op 18 juni komt Dolf Jansen, Patrick Laureij op 6 augustus en Lebbis op 10 september!

Meer informatie vind je via deze link.
CJP interviewt Patrick Laureij
14 april 2016

CJP interviewt Patrick Laureij

Op de site van CJP staat een groot interview met Patrick Laureij. De eerste alinea luidt al:"One advies: gaan. Of je moet niet van humor en lachen en dat soort zaken houden." Dat is een goed begin van een debuutprogramma!Dekking hoog is nu in try-out gegaan en gaat in mei in première in De Kleine ...lees meer »
Overtuigende recensies voor Diederik
5 april 2016

Overtuigende recensies voor Diederik

2 april speelde Diederik van Vleuten zijn première in Den Haag. De recensies zijn prachtig!NRC Handelsblad  (****): Geraffineerde meestervertellerAD  (*****): Persoonlijke vertelling is kwetsbaar juweel<a ...lees meer »
Winteruur van Wim Helsen krijgt vervolg
25 maart 2016

Winteruur van Wim Helsen krijgt vervolg

Deze week zijn de laatste afleveringen te zien van 'Winteruur'. Het enige tv-programma ter wereld dat zijn naam te danken heeft aan de tijdszone waarin het zich afspeelt. De zomertijd komt eraan, dus moet onze gastheer plaats maken voor iets anders.Maar er is goed nieuws voor Wim Helsen. Volgend seizoen, als de wintertijd weer ingaat, mag hij een nieuwe serie ...lees meer »
Unieke voorstelling Dolf Jansen!
23 maart 2016

Unieke voorstelling Dolf Jansen!

Op 3 juni 2016 staat Dolf Jansen met een speciale voorstelling van Hartverwarmend in Kersouwe Openluchttheater. De voorstelling zal eenmalig gemaakt en gespeeld worden, met delen uit hardverwarmend, splinternieuw materiaal, improvisatie en poezie en speciaal voor die avond een stapel liedjes van mr A Balladeer, Marinus de Goederen. Marinus zal liedjes spelen van A wolf at the door, de nieuwe A Balladeer-plaat, Swim with ...lees meer »
Voorstelling Lenette van 16 & 17 maart verplaatst
16 maart 2016

Voorstelling Lenette van 16 & 17 maart verplaatst

In verband met ziekte zijn de voorstellingen van Lenette van Dongen op 16 en 17 maart verplaatst naar 6 en 7 juni 2016. Bezoekers worden ingelicht door het Luxor Theater.Op een verlaten strand loopt een ...lees meer »
Terugkijken: Mike zingt duet met Ieniemienie
8 maart 2016

Terugkijken: Mike zingt duet met Ieniemienie

Op zondag 28 februari zong Mike Boddé een heel speciaal duet. Ieniemienie, de bekendste muis van Nederland, is te gast bij Podium Witteman. Samen met Mike zingt ze de sterren van de hemel.Kijk HIER de uitzending terug. In april is Mike Boddé weer te zien in het theater. Speciaal voor <a ...lees meer »
Terugkijken: Valentijn met Martijn Koning
19 februari 2016

Terugkijken: Valentijn met Martijn Koning

Even iets heel anders. Voor iedereen die NIET van Valentijn houdt, was er dit jaar: De Grote F*ck Valentijn Comedyshow! 

Een Valentijnsprogramma zonder zoetsappigheid. Benieuwd hoe Martijn en Ali B dat brachten? Kijk hier de fragmenten terug.
Martijn Kardol winnaar Leids Cabaret Festival!
14 februari 2016

Martijn Kardol winnaar Leids Cabaret Festival!

Zaterdag 13 februari 2016 maakt de jury van het VARA Leids Cabaret Festival de winnaar bekend:Martijn Kardol!Martijn was ook publiekslieveling en nam de publieksprijs mee naar huis.Het juryrapport over Martijn Kardol: Jongensboek kent geen echte rode draad, maar ontwikkelt zich vooral door de contrasten die Kardol in zijn spel ...lees meer »
Terugkijken: Tim Fransen bij Studio Snugger
10 februari 2016

Terugkijken: Tim Fransen bij Studio Snugger

Op zondag 7 februari was Tim Fransen te gast bij Studio Snugger!Het kinderprogramma waarin we leren welke weetjes nu echt snugger zijn en welke beweringen volkomen kletspraat zijn.Tim Fransen was die zondag te gast om zijn kennis en weetjes te testen bij het kinderpubliek. Heeft deze spinneman de juiste kennis?Klik <a href=´../speellijsten?reset=all&productie=341´ ...lees meer »
Prachtige recensies voor Erik
5 februari 2016

Prachtige recensies voor Erik

Op 3 februari stond Erik van Muiswinkel te schitteren op het podium van Drachten. in één klap heel Friesland veroverd, want de kranten zijn lovend.Friesch Dagblad: Olieworstelaar van Van Muiswinkel doet ertoe"De olieworstelaar is een perfecte metafoor voor wat Erik van Muiswinkel als verhalenverteller, maar toch ook wel als boodschapper wil vertellen. ...lees meer »
Terugkijken: Lenette van Dongen: Roedel
30 december 2015

Terugkijken: Lenette van Dongen: Roedel

Op 29-12-2015 zond de NPO de voorstelling 'Roedel' van Lenette van Dongen uit. Klik HIER om de uitzending terug te kijken.

Vanaf 12 maart 2016 staat Lenette met haar nieuwe voorstelling 'Tegenwind' in het theater. Klik HIER voor de volledige speellijst.

De pers over Hardverwarmend - Dolf Jansen
29 december 2015

De pers over Hardverwarmend - Dolf Jansen

 De pers over Hardverwarmend van Dolf Jansen:Dagblad van het NoordenJansen is sterk in contact met de onbekenden die hij heeft uitgenodigd spontaan te reageren. Hij gunt hen de mond. (…)Jansen schetst een beeld van de branding om de stemmingen te typeren waarmee we in deze tijd te maken hebben. Treffend, een prachtige ...lees meer »
Terugluisteren: De column van Merijn
21 december 2015

Terugluisteren: De column van Merijn

Zaterdag 19 december was Merijn Scholten tussen 12.30 en 12.45 uur met een nieuwe column te beluisteren bij Spijkers met Koppen, het radioprogramma van de VARA. Klik HIER om de uitzending terug te luisteren. Kijk op de speellijst om Merijn samen met Thomas te aanschouwen in de ...lees meer »
1 2 3 4 5 6 7 8

NWSBR. Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Abonneer je nu op de maandelijkse e-mail nieuwsbrief van Bunker Theaterzaken en mis niets meer!


aanmelden

TWTS. Tweets

 1. @MichaWertheim Nog even over die onzinnige enquete onder theatermakers. Volkskrant kan haar tijd beter besteden... https://t.co/ea3rfT5MrO
 2. @BunkerTZ @MichaWertheim En als Micha het zegt! Komt allen!
 3. @BunkerTZ Kijk vanavond naar Florrisant van @MarcMarieH, om 21.20u op @NPO1 bij KRO. Na de zomer in het theater met "GETEKEND"!
 4. @BunkerTZ Wees erbij voor de laatste kaarten! Micha Wertheim Patrick Laureij https://t.co/jVdM25Oe2m
 5. @BunkerTZ Wees erbij voor de laatste kaarten! Micha Wertheim Patrick Laureij https://t.co/jVdM25Oe2m
 6. @BunkerTZ Wees erbij voor de laatste kaarten! Micha Wertheim Patrick Laureij https://t.co/jVdM25Oe2m
 7. @BunkerTZ Volkskrant Magazine! Patrick Laureij volgende week in De Kleine Komedie in première. https://t.co/Pmbn0RPr0j
 8. @BunkerTZ Wees er snel bij! https://t.co/WPJFtln6FM
 9. @BunkerTZ Diederik van Vleuten in Den Helder Theater de Kampanje, er zijn weer kaarten! https://t.co/JN6ahs4rwo
 10. @rubbereend @Poldermanie dank je, even op @BunkerTZ dus
 11. @Poldermanie @rubbereend @BunkerTZ dat weet @BunkerTZ
 12. @rubbereend @Poldermanie zwangerschapsverlofverstorendevraag: heb je enig idee wanneer je nieuwe speellijst online komt? Of weet @BunkerTZ dat?
 13. @HassieBIJmans @MarcMarieH interviewed @louistheroux on behalf of @dwdd @omroepvara Free spirit my *ss! CHICKEN SH*T PC! @BunkerTZ marc marie @Scientology
 14. @BunkerTZ Wat een maand ! Dolf Jansen // Pauw https://t.co/fYiBeyjeCW
 15. @Marv87 @BunkerTZ Wanneer komen de nieuwe speellijsten online? :-)