je bevindt je hier: Home / Nieuws

NWS. Nieuws

18 april: Martijn Koning bij RTV NH
16 april 2014

18 april: Martijn Koning bij RTV NH

Vrijdag 18 april zal Martijn Koning aanschuiven bij Patricia Nagelkerke op RTV NH. Rond 13:00 kun je hem in het programma NH Lunchroom horen vertellen over zijn voorstelling 'De Maand van Martijn'.Noord-Holland mag Martijn nog tweemaal ontvangen met deze voorstelling:25 april: Zaantheater, Zaandam10 mei: Theater de Omval, DiemenNiet in de buurt? Check hier de ...lees meer »
Terugkijken: Dolf Jansen bij zo: Raymann
14 april 2014

Terugkijken: Dolf Jansen bij zo: Raymann

Dit weekend werd de Marathon van Rotterdam gehouden. Hardlopen is de passie van Dolf Jansen, die deze passie besprak bij Jörgen Raymann. Volgens hem liet iedereen die bij deze marathon aanwezig was iets zien van de Nederlandse identiteit. In het programma sluit Jörgen Raymann op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. Bekijk hier het fragment met ...lees meer »
1 juni: VET Kindercabaret & live muziek in Caprera
7 april 2014

1 juni: VET Kindercabaret & live muziek in Caprera

VET Kindercabaret speelt op zondag 1 juni buiten in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Voor VET Kindercabaret komend seizoen met hun nieuwe show gaat touren, neemt VETboy Daan afscheid omdat hij de muziekwereld induikt. Sjamke en Nellerike zullen hun vierde show VETTER DAN VET gaan spelen met een ontzettende ...lees meer »
April: Dames voor na Vieren in De Kleine Komedie
6 april 2014

April: Dames voor na Vieren in De Kleine Komedie

Op 22, 23, 24 en 29 april staat de "slapstick van twee knettergekke wijven" in De Kleine Komedie te Amsterdam! Met een mix van fysieke acts, krachtige zang, humoristische en absurdistische sketches zijn de Dames voor na Vieren te zien met hun voorstelling Bruids-en Grafwerk. Bruids-en Grafwerk is een cabaretvoorstelling over de angstige waarheden ...lees meer »
Terugkijken: Ton Kas bij DWDD (april 2014)
6 april 2014

Terugkijken: Ton Kas bij DWDD (april 2014)

In 2013 was Ton Kas al te gast bij DWDD naar aanleiding van zijn show ‘Eerste Klootviool' waarin hij ...lees meer »
20 april: Thema Echt Gebeurd --> Borsten
6 april 2014

20 april: Thema Echt Gebeurd --> Borsten

Op 20 april vindt Echt Gebeurd plaats in Toomler Amsterdam.  Bij 'Echt Gebeurd' worden waargebeurde verhalen verteld die geestig zijn, spannend, of ontroerend. Over een aarzelende jeugdliefde, over een pistool tegen je slaap, of over een onwaarschijnlijk toeval tijdens een verre reis. Bovendien komt er iedere editie van 'Echt Gebeurd' iemand voorlezen ...lees meer »
7 mei: De partizanen Aan het Werk in Scheltema
6 april 2014

7 mei: De partizanen Aan het Werk in Scheltema

Woensdag 7 mei gaan De partizanen aan het werk in het Scheltema Theater in Leiden.Twee comedians van het stand-up collectief Comedytrain besloten hun krachten te bundelen en vormen sinds 2012 een duo: De Partizanen. Een half jaar later wonnen zij jury- en publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival 2013.De jury noemde de Partizanen een oorspronkelijk en authentiek duo dat met groot gevoel ...lees meer »
Terugkijken: Diederik van Vleuten bij P&W
3 april 2014

Terugkijken: Diederik van Vleuten bij P&W

Woensdag 2 april waren Diederik van Vleuten en Jort Kelder te gast bij Pauw & Witteman. De cabaretier en de journalist/presentator hebben meegewerkt aan de documentaire "'14-'18: de eerste wereldoorlog in Nederland". Beiden hebben een fascinatie voor de Grote Oorlog en zijn met hun vaders op ‘slagveldvakantie’ geweest.Vanaf zaterdag 5 april zendt de VPRO/NTR een ...lees meer »
Matterhorn op Beijing International Film Festival
3 april 2014

Matterhorn op Beijing International Film Festival

De Nederlandse speelfilms Matterhorn en Koning van Katoren gaan naar Beijing. Beide films worden half april vertoond op het International Filmfestival in de Chinese hoofdstad. De tragikomedie Matterhorn van Diederik Ebbinge is geselecteerd voor de officiële competitie en maakt dus ook kans op prijzen. De film vertelt over een eenzame man (Ton Kas) die een vreemdeling (Rene van ´t Hof) in huis opneemt. De ...lees meer »
Tim Fransen & Sander van Opzeeland naar Gouda!
3 april 2014

Tim Fransen & Sander van Opzeeland naar Gouda!

De handen worden ineengeslagen door Tim Fransen en Sander van Opzeeland! 12 juni aanstaande gaan zij dubbelen in So What! in Gouda.

Zodra de verkoop is gestart, zijn er kaarten verkrijgbaar op www.so-what.nl
Va. 5 apr: Dagboeken WO-I met Diederik v Vleuten
29 maart 2014

Va. 5 apr: Dagboeken WO-I met Diederik v Vleuten

Voorafgaand aan de achtdelige internationale serie Dagboeken van de Eerste Wereldoorlog produceren VPRO en NTR een aflevering over ons land tijdens de Eerste Wereldoorlog. Diederik van Vleuten presenteert deze documentaire over de praktijk van de Nederlandse neutraliteit.Over de vier jaar lange mobilisatie van ons leger, over een miljoen Belgen die in 1914 naar ons land vluchtten en moesten worden ...lees meer »
Va. 25 april: Marc-Marie Huijbregts in nwe TV-show
28 maart 2014

Va. 25 april: Marc-Marie Huijbregts in nwe TV-show

Vanaf vrijdagavond 25 april is Marc-Marie Huijbregts te zien in een nieuwe avondshow bij RTL 4. Paul de Leeuw presenteert het programma getiteld Het Zijn Net Mensen, waarin twee teams onder leiding van Marc-Marie en Richard Groenendijk tegen elkaar strijden."Het is een soort Waku Waku 2.0", verwijst Groenendijk in RTL Boulevard naar het KRO-programma over dieren en de natuur dat jaren geleden ...lees meer »
Show Dames vn Vieren wegens ziekte geannuleerd
27 maart 2014

Show Dames vn Vieren wegens ziekte geannuleerd

Wegens ziekte is de voorstelling Bruids- en Grafwerk van Dames voor na Vieren vanavond (27 maart) in Emmen gennuleerd.

Er wordt nu druk gezocht naar een vervangende datum.

Neem voor meer informatie contact op met het theater. 
Onze excuses voor het ongemak.
5 mei: extra Buiten Schot - Koninklijke Schouwburg
27 maart 2014

5 mei: extra Buiten Schot - Koninklijke Schouwburg

Wegens grote belangstelling is er op 5 mei een extra voorstelling van Buiten Schot bijgeboekt in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Diederik van Vleuten brengt de onvoorstelbare jaren van de Eerste Wereldoorlog in het theater. "Moeiteloos verbindt hij de kinderbrieven van zijn oudoom Jan en opa Sam aan het heden, aan de ‘ijzeren oogst'- de granaten die tot op de dag van vandaag ...lees meer »
19 mei: Presentatie nieuwe boek Stefan Pop
26 maart 2014

19 mei: Presentatie nieuwe boek Stefan Pop

Stefan Pop heeft een boek geschreven. Om precies te zijn een korte humoristische verhalenbundel 'Moet je nou eens horen'. Nu is het zo dat Stefan een streepje voor heeft op andere schrijvers als het aankomt op voordragen en hij zal op deze avond stand-up afwisselen met zijn verhalen. Mikko Kuiper heeft animaties gemaakt bij enkele verhalen. Een nieuw project, een nieuw avontuur. Kom langs. Er is ook drank. <a ...lees meer »
Terugluisteren: Erik v Muiswinkel over Schettino!
25 maart 2014

Terugluisteren: Erik v Muiswinkel over Schettino!

24 maart was Erik van Muiswinkel te gast bij het programma Vroeger of Later. Dit radioprogramma wordt wekelijks met veel enthousiasme gemaakt door Bram van Leeuwen voor Radio 6FM.

In de aflevering vertelde Erik over modern leiderschap 2.0. Dat is het thema in Schettino! Luister hier naar de podcast:

http://www.bramvanleeuwen.com/podcasts/podcasts.aspx?ID=18#.UzFDq_l5OCS

Ton Kas hoofdrol in nieuwe film Dummie de Mummie
21 maart 2014

Ton Kas hoofdrol in nieuwe film Dummie de Mummie

Ton Kas, Jennifer Hoffman en Roeland Fernhout spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse familiefilm Dummie de Mummie. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks donderdag bekendgemaakt.Dummie de Mummie is gebaseerd op de bekende boekenreeks van schrijfster Tosca Menten. Ton Kas speelt de rol van meester Krabbel, Jennifer Hoffman is de strenge juffrouw Friek en Roeland Fernhout vertolkt de rol van de vader van ...lees meer »
Comedy op De Wereld Draait Buiten
21 maart 2014

Comedy op De Wereld Draait Buiten

De Wereld Draait Door gaat weer naar buiten. Na een succesvolle eerste editie presenteert De Wereld Draait Door op zondag 6 juli met trots voor de tweede keer het festival De Wereld Draait Buiten. Op 6 juli wordt de achtertuin van de DWDD-studio, het Westerpark,  opnieuw omgebouwd tot een festivalterrein met een vrolijke parade van uiteenlopende acts. Zoals Nico Dijkshoorn vorig jaar zei: ‘Nog nooit was televisie zó buiten.’<br ...lees meer »
Terugkijken: Martijn en Tim over de verkiezingen
19 maart 2014

Terugkijken: Martijn en Tim over de verkiezingen

Martijn Koning en Tim Fransen gaven dinsdag 18 maart 2014 hun visie op de verkiezingen bij Pauw & Witteman. Martijn Koning: "Ferry gaat heus wel met zijn tijd mee, het is alleen niet deze tijd." En wat heeft het verband om de hand van Tim Fransen te maken met de verkiezingen? Heb ...lees meer »
De Bloeiende Maagden zijn terug!
18 maart 2014

De Bloeiende Maagden zijn terug!

De Bloeiende Maagden zijn terug van weggeweest!Op vrijdag 11 april spelen zij de eerste try-out van hun nieuwe voorstelling Toen neuken nog gewoon was.Een scherpe, nietsontziende komedie over de oudste relatie ter wereld."Het Huwelijk: een instituut om het leed te verzachten waaraan men niet zou lijden als men niet getrouwd was." <br ...lees meer »
1 2 3 4 5

NWSBR. Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Abonneer je nu op de maandelijkse e-mail nieuwsbrief van Bunker Theaterzaken en mis niets meer!


aanmelden

TWTS. Tweets

 1. @DeDames Win 2 vrijkaarten voor 1 vd shows id Kleine Komedie! Mail naar info@bunkertheaterzaken.nl.18 april hoor je of je ingeloot bent! @BunkerTZ
 2. @ewijnberg @DeDames @BunkerTZ Natuurlijk meteen gedaan, ik wil de Dames dolgraag nog een keer zien!
 3. @DeDames Win 2 vrijkaarten voor 1 vd shows id Kleine Komedie! Mail naar info@bunkertheaterzaken.nl.18 april hoor je of je ingeloot bent! @BunkerTZ
 4. @BunkerTZ '@DolfJansen speelt 25-4 zijn laatste #TOPVORM in #Haarlem. We verloten 5x2 vrijkaarten voor dit #feestje. Mail info@bunkertheaterzaken.nl!
 5. @JaapBackx @BunkerTZ @DiederikVleuten Dank voor het compliment & de tweet. Leuk om te lezen!
 6. @BunkerTZ Mooi interview door @JaapBackx met Diederik van @DiederikVleuten over toeval, troost en universeel verdriet: http://t.co/TJ7uQt18bU
 7. @JorisKok Hahaha!!! Sterk werk. RT @BunkerTZ: De nieuwe #24secondenmet is online! Deze keer met @AliBouali. Bekijk 'm hier! http://t.co/HbuYkJvKB3
 8. @BunkerTZ De Bloeiende Maagden zijn terug!! V.a. 11 april spelen try-outs van hun nwe show Toen Neuken Nog Gewoon Was :) Zie: http://t.co/TqD7EDY40q
 9. @BunkerTZ De nieuwe #24secondenmet is online! Deze keer met @AliBouali. Bekijk 'm hier! http://t.co/19V2Z5Jy6u @stefan_pop
 10. @BunkerTZ RT @Dolfjansen Voor historici, nerds, fans en liefhebbers: vandaag precies 25 jaar geleden wonnen 2 jongens @LeidsCabaret #Lebbis&Jansen
 11. @DeDames http://t.co/Bi3NkbQpJn Binnenkort in De Kleine Komedie.. @BunkerTZ @dekleinekomedie
 12. @Theaterreserver @BunkerTZ Ton Kas staat vanaf vandaag ook op http://t.co/pWWBs8bbqq zie onderstaande link, RT mag http://t.co/AtccThJxwQ
 13. @DeDames http://t.co/Bi3NkbQpJn Binnenkort in De Kleine Komedie.. @BunkerTZ @dekleinekomedie
 14. @theatervelsen Ook in Velsen in het nieuwe seizoen! Start verkoop 25 april @BunkerTZ
 15. @trendinaliaNL @BunkerTZ the 1st mention of 'Ton Kas' appears on your TL. Now is Trending Topic in Netherlands! #trndnl