je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Micha Wertheim, Paulien Cornelisse & gasten - Echt Gebeurd
Artiest...

Micha Wertheim, Paulien Cornelisse & gasten

Laatste Nieuws

15 mei: Echt Gebeurd -> Fiasco

Op 15 mei 2016 vindt Echt Gebeurd plaats in Toomler.Bij 'Echt Gebeurd' worden waargebeurde verhalen verteld die geestig zijn, spannend, of ontroerend. Over e... »

Thema's Echt Gebeurd seizoen 2015-2016

Ook in 2015-2016 is Echt Gebeurd iedere 3e zondag van de maand in Toomler te zien.Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verh... »

Op reis met Echt Gebeurd

Op de laatste dag van de Boekenweek, zondag 16 maart 2014, verschijnt in Toomler het tweede luisterboek van Echt Gebeurd, een maandelijkse middag waarop mensen verhalen vertel... »

Terugluisteren: Micha en Paulien bij Radio 1

Micha Wertheim en Paulien Cornelisse waren 21 april jl. te gast bij het radioprogramma Met het Oog op Morgen op Radio1.Maandag 22 april start de week van het luisterboek.... »

Meer nieuws
Echt Gebeurd
Fotografie:

Echt Gebeurd

Sinds 2008 organiseren Micha Wertheim en Paulien Cornelisse maandelijks een Echt Gebeurd-middag in Amsterdam. Naast de thuishaven Toomler, is Echt Gebeurd ook een aantal keer te zien in Theater Walhalla te Rotterdam.

Iedereen heeft zelf wel eens iets mee gemaakt dat het verdient om verteld te worden. Vaak hoor je de beste verhalen als je met je vrienden zit na te tafelen. Bij Echt Gebeurd vragen we mensen hun beste, meest wonderlijke, ontroerende of absurde verhalen op het podium te vertellen. Dat doen ze uit het hoofd. Het verhaal is echt gebeurd, en de verteller heeft het zelf meegemaakt. Echt Gebeurd is dus geen cabaret, geen toneel en geen literaire voorleesmiddag.

Paulien en Micha doen zelf ook mee, soms als presentator en soms als verteller. Behalve de vier verhalenvertellers die langs komen, leest er ook altijd iemand ongegeneerd voor uit zijn of haar oude puberdagboeken.

Benieuwd geworden? Kom langs in het theater of in Toomler. Daar is iedere derde zondag Echt Gebeurd te zien. Of luister op het internet naar de gratis podcast. Daar staan een paar mooie verhalen online.


concept & presentatie
Micha Wertheim, Paulien Cornelisse en Eva Maria Staal

productie
Rosa van Dijk ism BUNKER Theaterzaken

met iedere middag
* 4 verhalenvertellers, waaronder iemand uit de stad zelf
* 1 dagboek-lezer
* presentator

Internet:
www.echtgebeurd.net

Downloads

Technische info (1) (.pdf)

Voorstellingen

Periode...
Plaats...
+km
Er is geen voorstellingen gevonden van deze productie.