je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Micha Wertheim, Paulien Cornelisse & gasten - Echt Gebeurd
Artiest...

Micha Wertheim, Paulien Cornelisse & gasten

Laatste Nieuws

Thema's Echt Gebeurd in Toomler zijn bekend

De thema's voor de nieuwe serie ECHT GEBEURD zijn bekend!21 sep 2014: Toomler - Vlees en Bloed Eva kwam uit de rib van Adam en Kain sloeg Abel dood. Tja, zelfs in beste fa... »

Micha en Paulien winnen Storytel Luisterboek Award

Het luisterboek Echt Gebeurd door Paulien Cornelisse en Micha Wertheim heeft maandagavond de Storytel Luisterboek Award gewonnen. Dat heeft CPNB maandag 19 mei beken... »

Op reis met Echt Gebeurd

Op de laatste dag van de Boekenweek, zondag 16 maart 2014, verschijnt in Toomler het tweede luisterboek van Echt Gebeurd, een maandelijkse middag waarop mensen verhalen vertel... »

Terugluisteren: Micha en Paulien bij Radio 1

Micha Wertheim en Paulien Cornelisse waren 21 april jl. te gast bij het radioprogramma Met het Oog op Morgen op Radio1.Maandag 22 april start de week van het luisterboek.... »

Meer nieuws
Echt Gebeurd
Fotografie:

Echt Gebeurd

Sinds 2008 organiseren Micha Wertheim en Paulien Cornelisse maandelijks een Echt Gebeurd-middag in Amsterdam. Naast de thuishaven Toomler, is Echt Gebeurd ook een aantal keer te zien in Theater Walhalla te Rotterdam.

Iedereen heeft zelf wel eens iets mee gemaakt dat het verdient om verteld te worden. Vaak hoor je de beste verhalen als je met je vrienden zit na te tafelen. Bij Echt Gebeurd vragen we mensen hun beste, meest wonderlijke, ontroerende of absurde verhalen op het podium te vertellen. Dat doen ze uit het hoofd. Het verhaal is echt gebeurd, en de verteller heeft het zelf meegemaakt. Echt Gebeurd is dus geen cabaret, geen toneel en geen literaire voorleesmiddag.

Paulien en Micha doen zelf ook mee, soms als presentator en soms als verteller. Behalve de vier verhalenvertellers die langs komen, leest er ook altijd iemand ongegeneerd voor uit zijn of haar oude puberdagboeken.

Benieuwd geworden? Kom langs in het theater of in Toomler. Daar is iedere derde zondag Echt Gebeurd te zien. Of luister op het internet naar de gratis podcast. Daar staan een paar mooie verhalen online.


concept & presentatie
Micha Wertheim, Paulien Cornelisse en Eva Maria Staal

productie
Rosa van Dijk ism BUNKER Theaterzaken

met iedere middag
* 4 verhalenvertellers, waaronder iemand uit de stad zelf
* 1 dagboek-lezer
* presentator

Internet:
www.echtgebeurd.net

Downloads

Technische info (1) (.pdf)

Voorstellingen

Periode...
Plaats...
+km
Er is geen voorstellingen gevonden van deze productie.