je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Cabarestafette - Cabarestafette 2015-2016
Artiest...

Cabarestafette

 

Cabarestafette is een avondvullende voorstelling die langs de schouwburgen toert. De vorm van de avonden is altijd hetzelfde, maar de bezetting is steeds weer anders. Dat maakt iedere avond uniek. Er kan door de theaterdirecties een keuze gemaakt worden uit het aanbod van een twintigtal nieuwe cabarettalenten. Deze cabaretiers spelen meestal al een avondvullend programma in de kleinere zalen en Cabarestafette biedt ze de gelegenheid om een deel van hun programma in de grote theaterzalen te brengen. Voor alle duidelijkheid: in tegenstelling tot de cabaretfestivals is Cabarestafette geen wedstrijd. De enige prijs die aan de avond verbonden is, is die van het toegangsbiljet.

De avond bestaat uit drie optredens: twee van een half uur voor de pauze en een van drie kwartier erna. Deze succesvolle formule is, in de meer dan 25 jaar dat Cabarestafette bestaat, altijd in tact gebleven.

Enkele namen van vele cabaretiers die nu succesvol zijn en in het verleden deelnamen aan Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maasen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse en Wim Helsen.

De presentatie van is (afwisselend) in handen van:
Nina de la Croix, De Partizanen, Lex Uiting, Yora Rienstra en Stefan Pop. De techniek wordt verzorgd door Eelco Vellema en Hans Verbiesen i.s.m. de eigen technici van de theaters.

-Cabarestafette 2011-2012
Fotografie:
Paul Roos
Affichebeeld Cabarestafette
Ontwerp: Paul Roos

Cabarestafette 2011-2012

Een blijvende succesformule!  
Het nieuwe cabaret talent van Nederland.
Drie voor de prijs van één!

Wil je op de hoogte blijven van nieuw cabarettalent? Kom dan naar de Cabarestafette! In Cabarestafette zie je drie jonge talenten op één avond. Deze drie theatermakers etaleren een deel uit hun programma.

Enkele namen van vele cabaretiers die nu succesvol zijn en in het verleden deelnamen aan Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Kees Torn, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse en Wim Helsen. Kom kijken en oordeel zelf of in de toekomst een nieuwe naam aan dit rijtje toegevoegd kan worden.

NB. De Cabarestafette is geen wedstrijd. Er is een presentator aanwezig voor uw veiligheid.

De presentatie wordt afwisselend verzorgd door:
Jan J. Pieterse, Monique Brouwer, Jacques Lucassen en Soundos el Ahmadi.

Internet www.cabarestafette.nl