je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Cabarestafette - Cabarestafette
Artiest...

Cabarestafette

Laatste Nieuws

Betaal niet teveel! Weet waar je kaarten koopt

Betaal jij je ook scheel aan kaarten voor Najib Amhali, Theo Maassen en Jochem Myjer? Theaterkaartjes zijn al niet goedkoop, maar door het georganiseerd doorverkopen van ticke... »

Meer nieuws
 

Cabarestafette is een avondvullende voorstelling die langs de schouwburgen toert. De vorm van de avonden is altijd hetzelfde, maar de bezetting is steeds weer anders. Dat maakt iedere avond uniek. Er kan door de theaterdirecties een keuze gemaakt worden uit het aanbod van een twintigtal nieuwe cabarettalenten. Deze cabaretiers spelen meestal al een avondvullend programma in de kleinere zalen en Cabarestafette biedt ze de gelegenheid om een deel van hun programma in de grote theaterzalen te brengen. Voor alle duidelijkheid: in tegenstelling tot de cabaretfestivals is Cabarestafette geen wedstrijd. De enige prijs die aan de avond verbonden is, is die van het toegangsbiljet.

De avond bestaat uit drie optredens: twee van een half uur voor de pauze en een van drie kwartier erna. Deze succesvolle formule is, in de meer dan 25 jaar dat Cabarestafette bestaat, altijd in tact gebleven.

Enkele namen van vele cabaretiers die nu succesvol zijn en in het verleden deelnamen aan Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maasen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Kees Torn, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer en Sara Kroos.

De presentatie van bijna alle Cabarestafettes is in handen van Jan J. Pieterse, Jacques Lucassen, Monique Brouwer of Soundos. De techniek wordt verzorgd door Eelco Vellema en Hans Verbiesen i.s.m. de eigen technici van de theaters.

-Cabarestafette 2008-2009
Fotografie:
Ontwerp: Paul Roos

Cabarestafette 2008-2009
Persfoto Cabarestafette
Ontwerper: Paul Roos

Cabarestafette 2008-2009

Het nieuwe talent van Nederland. Drie voor de prijs van één!

Drie jonge talenten op één avond. Theatermakers die een deel uit hun programma aan u etaleren. Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuw cabarettalent? Kom dan naar de Cabarestafette in uw theater!

Enkele namen van vele cabaretiers die nu succesvol zijn en in het verleden deelnamen aan Cabarestafette zijn Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Kees Torn, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer en Wim Helsen. Kom kijken en oordeel zelf of in de toekomst een nieuwe naam aan dit rijtje toegevoegd kan worden.

NB. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, de Cabarestafette is geen wedstrijd, er is een presentator aanwezig voor uw veiligheid.

De presentatie wordt afwisselend gedaan door:
Jan J. Pieterse, Monique Brouwer, Jacques Lucassen en Steef Cuijpers.

Internet:
http://www.cabarestafette.nl/