je bevindt je hier: Home / Voorstellingen / Cabarestafette - Cabarestafette
Artiest...

Cabarestafette

Laatste Nieuws

Betaal niet teveel! Weet waar je kaarten koopt

Betaal jij je ook scheel aan kaarten voor Najib Amhali, Theo Maassen en Jochem Myjer? Theaterkaartjes zijn al niet goedkoop, maar door het georganiseerd doorverkopen van ticke... »

Meer nieuws
 

Cabarestafette is een avondvullende voorstelling die langs de schouwburgen toert. De vorm van de avonden is altijd hetzelfde, maar de bezetting is steeds weer anders. Dat maakt iedere avond uniek. Er kan door de theaterdirecties een keuze gemaakt worden uit het aanbod van een twintigtal nieuwe cabarettalenten. Deze cabaretiers spelen meestal al een avondvullend programma in de kleinere zalen en Cabarestafette biedt ze de gelegenheid om een deel van hun programma in de grote theaterzalen te brengen. Voor alle duidelijkheid: in tegenstelling tot de cabaretfestivals is Cabarestafette geen wedstrijd. De enige prijs die aan de avond verbonden is, is die van het toegangsbiljet.

De avond bestaat uit drie optredens: twee van een half uur voor de pauze en een van drie kwartier erna. Deze succesvolle formule is, in de meer dan 25 jaar dat Cabarestafette bestaat, altijd in tact gebleven.

Enkele namen van vele cabaretiers die nu succesvol zijn en in het verleden deelnamen aan Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maasen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Kees Torn, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer en Sara Kroos.

De presentatie van bijna alle Cabarestafettes is in handen van Jan J. Pieterse, Jacques Lucassen, Monique Brouwer of Soundos. De techniek wordt verzorgd door Eelco Vellema en Hans Verbiesen i.s.m. de eigen technici van de theaters.

-Cabarestafette 2007-2008
Fotografie:
Ontwerp: Paul Roos
cabaretestafette
Cabarestafette 2007-2008
Persfoto Cabarestafette
Ontwerper: Paul Roos

Cabarestafette 2007-2008

Interessante nieuwkomers

Cabarestafette is al jaren een begrip; drie jonge cabarettalenten op één avond. We doen er erg ons best voor om middels de selectie van deelnemers een kwalitatief hoogstaande avond te bieden.  Want hoe nauwkeuriger de selectie, hoe meer kans u als theaterprogrammeur heeft dat u investeert in potentiële kleine en/of grote zaal bespelers voor de toekomst!
De Cabarestafette blijft een goed lanceringplatform voor nieuwkomers. Tegen de tijd dat zij toe zijn aan een avondvullende avond in uw theater, hebben ze al wat publiek opgebouwd.

Cabarestafette is een samenwerkingsverband van Harry Kies Theaterprodukties en Mojo Theater Productions met medewerking van alle betrokken theaterbureaus.