je bevindt je hier: Home / Over ons

INF. InformatieBunker

BUNKER Theaterzaken is een zeer betrokken, actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Onze cabaretiers zijn uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met inhoud.

 

Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector, en de rol van de media daarin, begeleiden we hen op zakelijk en artistiek vlak. Tevens is BUNKER tv-producent van theater-registraties.

 

Naast onze impresariaatwerkzaamheden, organiseren we ieder jaar het landelijk goed aangeschreven VARA Leids Cabaret Festival, waar jong cabarettalent een opstap krijgt richting een groter publiek en wellicht een professionele theatercarrière.

 

BUNKER Theaterzaken is de voortzetting van Harry Kies Theaterprodukties, dat op zijn beurt is voortgekomen uit het Leids Cabaret Festival.

 

Sinds 1978 vallen we, en staan we op. Zoeken we met de intentie niet te vinden. Of hoe zei Samuel Beckett dat ook alweer zoveel mooier? 'Ever Tried. Ever Failed. No Matter. Try Again. Fail again. Fail Better.'

We vallen op theater waarbij er voor de maker zelf ook iets op het spel staat, dat niet enkel vanuit het effect op de zaal is gemaakt.

 

BUNKER Theaterzaken is vernoemd naar het boek Dreams from Bunker Hill van John Fante. Het verhaal van Arturo Bandini die in Los Angeles woont, waar hij korte verhalen schrijft en worstelt met zijn carriere. Door te gaan werken voor Hollywood studio's gaat het hem economisch voor de wind. Deze economische vooruitgang is er de oorzaak van dat hij zijn inspiratie, literaire integriteit en motivatie verliest. Uiteindelijk ontvlucht Bandini de oppervlakkige wereld van Hollywood.VAC. VacaturesMDW. Medewerkers

Helga Voets: directeur

Helga Voets

directeur
Geert Vriend: uitvoerend producent theater & tv / organisator Leids Cabaret Festival

Geert Vriend

uitvoerend producent theater & tv / organisator Leids Cabaret Festival
Bodil van der Lee: uitvoerend producent theater & tv / theaterzaken voor bedrijven

Bodil van der Lee

uitvoerend producent theater & tv / theaterzaken voor bedrijven
Maarten van Erp: boekingen, prijs- en contractzaken / Cabarestafette

Maarten van Erp

boekingen, prijs- en contractzaken / Cabarestafette
Marlijn Kok: publiciteit/marketing

Marlijn Kok

publiciteit/marketing
Marleen Bouma: hoofd financiele administratie

Marleen Bouma

hoofd financiele administratie
Geertje Verberkt: secretariaat / assistent uitvoerend producent

Geertje Verberkt

secretariaat / assistent uitvoerend producent
Jolanda Mangert: medewerker financiën

Jolanda Mangert

medewerker financiën
Justin Leppers: medewerker marketing/publiciteit

Justin Leppers

medewerker marketing/publiciteit
Remco van den Born: stagiair publiciteit

Remco van den Born

stagiair publiciteit

CON. Contact


BUNKER Theaterzaken
Ottho Heldringstraat 3 (unit 1.02)
1066 AZ Amsterdam

TEL 020 - 4 899 899
FAX 020 - 6 897 717 
info@bunkertheaterzaken.nl

BUNKER kantoor is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur, met uitzondering van 13.00 - 13.30 uur.

 

BUNKER Theaterzaken zit in Studio oh3 - een verzamelplaats voor creatief toptalent in Amsterdam Nieuw-West met (inter)nationaal gerenommeerde kunstenaars en creatieve gebruikers, die zich onder andere bezighouden met dans, fotografie, en design. Op de begane grond zit koffie & broodjeszaak Coffee Mania.  

www.studio-oh3.nl


AUTO. Bereikbaarheid auto


Vanuit Den Haag:
A4 richting Amsterdam
Neem afslag 1 Sloten richting S107. Voeg in op Anderlechtlaan. Flauwe bocht naar rechts naar de Johan Huizingalaan/ Oude Haagseweg. Rechtsaf naar de Plesmanlaan, vlak voor het water. Neem daarna de eerste rechts naar de Ottho Heldringstraat. Aan uw linkerhand vindt u op de begane grond Coffee Mania, waarmee Bunker Theaterzaken het pand deelt.

Vanuit Utrecht:
A2 richting Amsterdam
Neem afslag Den Haag - Knooppunt Amstel naar E35/ A10 richting Zaanstad.
Neem afslag Den Haag links op de A10 zuid richting Ring Amsterdam (zuid). Voeg in de A10.
Neem afslag s107 richting Sloten/ Slotervaart. Volg de borden richting Oud Zuid/ S107 en voeg in op de Henk Sneevlietweg. Neem op de rotonde de derde afslag naar Heemstedestraat. Sla na 1.3km linksaf naar de Ottho Heldringstraat. Aan uw linkerhand vindt u Coffee Mania, waarmee Bunker Theaterzaken het pand deelt.

Vanuit Alkmaar/ Haarlem:
A9 richting Amsterdam
Neem afslag Den Haag-Knooppunt Badhoevedorp en voeg in op de A4/ E19. Voeg in op de Anderlechtlaan. Flauwe bocht naar rechts naar de Johan Huizingalaan/ Oude Haagseweg. Slechts rechtsaf naar de Plesmanlaan, vlak voor het water. Neem daarna de eerste rechts naar de Ottho Heldringstraat. Aan uw linkerhand vindt u Coffee Mania, waarmee Bunker Theaterzaken het pand deelt.


PRK. Parkeren


In de buurt van Bunker Theaterzaken is het betaald parkeren. Als er plek is, kunt u rechts van Coffee Mania na de witte palen gratis parkeren.

 

Parkeert u in de vakken rondom het gebouw of verder in de wijk, dan kunt u een kaartje kopen bij de parkeerautomaat (o.a. schuin voor Coffee Mania).

 

Let op: hier gaat alleen gepast geld in of een chipknip. Het apparaat wisselt niet.

 

De tarieven zijn € 1,40 per uur of € 8,40 voor een dagkaart.

 

Middels de grote draaischijf met groene knop voert u alle gegevens in, waaronder ook uw kenteken. In het begin is het wat lastig, maar volg de aanwijzingen in het scherm en dan moet het lukken.


OV. Openbaar vervoer


Vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk:
Metro: neem metro 50 richting Gein. Bij halte Heemstedestraat stapt u uit. Het is vanaf daar ongeveer vijf minuten lopen. Steek de straat over en aan de overkant van de weg gaat u naar rechts. Neem daarna de eerste links naar de Ottho Heldringstraat en aan uw linkerhand vindt Coffee Mania, waarmee Bunker Theaterzaken het pand deelt.

 

Trein: neem de sprinter of stoptrein richting Hoofddorp en stap uit bij halte Amsterdam Lelylaan. Verlaat links het station en loop richting de bussen. Steek daar de straat over en sla rechtsaf. Sla de eerste linksaf naar de Jacques Veltmanstraat. Loop door tot over het water en steek daar de straat over naar de Ottho Heldringstraat. Aan uw linkerhand vindt u Coffee Mania, waarmee Bunker Theaterzaken het pand deelt.

 

Vanaf treinstation Amsterdam Centraal:
Neem tram 2 (vanaf CS Tram Westzijde Amsterdam) richting Nieuw Sloten. Na ongeveer 30 minuten stapt u uit bij halte Heemstedestraat. Loop met de richting van de tram mee en sla de eerste weg linksaf de Ottho Heldringstraat in. Aan uw linkerhand vindt u Coffee Mania, waarmee Bunker Theaterzaken het pand deelt.


ING. Ingang Bunker Theaterzaken


Voor de ingang van Bunker Theaterzaken loop je als je kijkt naar Coffee Mania rechts om het pand. Daar vind je een glazen deur met onder andere de bel van Bunker Theaterzaken.

 

Er hoeft maar één keer kort op gedrukt worden, anders werkt hij niet. Wij hebben geen intercom, maar komen zodra we de bel horen naar beneden om de deur open te maken.

 

Duurt het te lang, dan kan het zijn dat onze bel stuk is. In dat geval kunt u bellen naar 020-4899899, wij komen dan meteen naar beneden.